Hur jag gick ned 16 kilo i vikt på 2 månader genom att använda 2 kostnadsfria produkter!

Hej allihopa, jag heter Emily Martin och kommer från Stockholm. Låt mig berätta min historia för er om hur jag gick ned i vikt. För några månader sedan bestämde jag mig för att gå ned i vikt, och jag vill beskriva mitt tillvägagångssätt. Jag är inte en läkare, utan bara en hängiven mor, som vill hålla sig i bra form så länge som möjligt.

Här ser ni foton på mig före och efter processen! 16 kilo mindre:)

Before After Diet

Jag vet, att det finns massor av annonser som rekommenderar ineffektiva viktminskningsprodukter - som är mycket dyra. Efter många timmars läsning och forskning utarbetade jag ett kostnadsfritt system:

Steg #1: Ta Acai Berry supplementet (ett kostnadsfritt prov)
Steg #2: Ett annat supplement som kallas Colon Cleanse (ett kostnadsfritt prov).
(Använd koden "DISCOUNTNOW" för KOSTNADSFRITT 3-dagarsprov med EXPRESS sändning som kostar €1 för varje prov).

Jag har själv testat olika metoder utan verklig framgång. Jag hoppas uppriktigt att min berättelse kan inspirera dig så att du kan nå framgången som jag hade med dessa 3 produkter.

Du kan se hur fet jag var på fotona ovan. Och till höger ser ni mitt favoritfoto där ni kan se hur jag såg ut efter att jag hade använt Acaibär och Colon Cleanse...

Jag använde 2 kostnadsfria prov av naturliga produkter som har diskuterats mycket på TV:N på senaste tiden: Acaibären och Colon Cleanse. Jag testade båda produkterna och på några dagar (omkring två veckor) gick jag ned 6 kg i vikt!

Var allt detta fett kom ifrån…

När jag gifte mig för 7 år sedan var jag mycket smalare - jag vägde knappt 50 kg. Efter att min första son Simon föddes gick jag upp 11 kg. Jag var inte speciellt orolig eftersom jag ännu var ung (24 år) och jag hade fortfarande tid att gå ned tillbaka i vikt efter att jag hade anpassat mig till livet som mor. 3 år senare hade jag gått upp 17 kg till och det besvärade mig mycket.

Min make och jag avgjorde att vi skulle skaffa ett till barn, och 9 månader senare kom Thomas till världen. Då vägde jag nästan 67 kilo. Jag gillade inte min kropp men med två barn hade jag inte tid att göra något åt det. Jag kände mig alltid trött och jag gick upp mer och mer i vikt. Mitt självförtroende tog mycket stryk.

TVshowen som förändrade mitt liv

Jag tycker mycket om att titta på TV på dagarna, och speciellt på matlagningsprogram, de är mina favoriter. Jag tittade på en kändis som lagade mat på TV, och jag kom över en serie om en berömd läkare som rekommenderade Acaibären. Läkaren följde några mödrar i deras hem och hjälpte dem och följde deras framsteg med Acai. Framgången för dessa kvinnor gjorde mig avundsjuk och jag bestämde mig för att också pröva produkten.

Jag säger inte att jag är skyldig den här läkaren mitt liv men om jag inte hade sett programmet skulle jag kanske fortfarande befinna mig i samma katastrofala tillstånd som jag gjorde för några månader sedan.

I detta program förklarade de att Acaibär endast fanns i Amazonas. De förklarade också att dessa goda bär hjälper oss att gå ned i vikt därför att de ger oss mer energi och samtidigt får oss att förlora aptiten. Detta var precis vad jag behövde. ”Acaibär är mycket nyttiga och rika på antioxidanter…”,

Under de kommande dagarna såg jag samma doktor på andra TV-kanaler. Han berömde Acaibären, och nämnde också att inte ens fysiska ansträngningar för med sig så snabb viktminskning. Jag är verkligen ingen expert på människoanatomi men jag var absolut säker på att dessa metoder skulle fungera.

Så bestämde jag mig för att pröva både Acaibären och Colon Cleanse.

När jag hade studerat marknadsföringen för dessa produkter noggrannt bestämde jag mig för att pröva båda två.

”Dubbeldieten” som hjälpte mig nå idealvikten!

När jag valde dieten med dessa 2 produkter var jag också tvungen att hitta på ett sätt att pröva dem utan att spendera för mycket. Äntligen hittade jag två kostnadsfria prov med precis de produkter som jag behövde – Acaibären och Colon Cleanse.

På det här sättet kombinerade jag dem för att få en effektiv diet

Steg 1: Ta Acai Berry supplementet
Använd koden "DISCOUNTNOW" för att få ett KOSTNADSFRITT prov med EXPRESS leverans för €1

Acaibär är mycket näringsrika och blir ännu mer populära runtom i världen på grund av deras goda effekt på människan. Jag tog det på morgonen för att må bättre. Jag kan säga att Acaibär och Colon Cleanse verkligen har hjälpt mig att återvinna mitt självförtroende och mitt välmående.

Det som är bra är att de:
  • Får min ämnesomsättning att fungera bättre
  • Får mig att avstå från att äta hela dagen
  • Ger mig energin som jag behöver för att kämpa mot tröttheten under dagen
  • Att gå ned ett tiotal kilo i vikt

När jag tänkte på alla dessa positiva saker bestämde jag mig för att prova Acaibärsupplementet och det hjälpte mig verkligen mycket. Jag tar det bara en gång om dagen. Den andra produkten som man verkligen bör pröva, är Colon Cleanse och här är några specifikationer:

Steg 2: Colon Cleanse
Använd koden "DISCOUNTNOW" för att få ett KOSTNADSFRITT prov med EXPRESS leverans för €1

Jag tar ”Colon Cleanse” varje morgon och varje kväll tillsammans med Acaibär. Det hjälpte mig verkligen att sätta mitt matsmältningssystem tillbaka till det normala. Jag tror inte att jag skulle kunna uppnå sådana resultat utan att ha använt det.. Colon Cleanse hjälpte mig mycket med att:

  • Eliminera toxinerna som samlas i min kropp
  • Rengöra tarmväggarna på ett naturligt sätt
  • Minska antalet kilon på min mage
  • Sänka kolesterolvärdet och mitt höga blodtryck.

Dessa supplement utgör den perfekta kombinationen som renar min kropp och hjälper mig att gå ned tiotals kilo i vikt.

Resultaten av MIN EGEN diet

Under testperioden gick jag ned mer än 6 kilo i vikt! Jag fortsatte att använda produkterna i två månader till och på slutet vägde jag 16 kilo mindre! (Detta är en rekordtid!) Nu har jag nått min idealvikt som är 51 kg. Jag har inte varit så smal på senare år!

Jag kunde inte vara lyckligare eftersom jag mår bra. Jag är i bra form och har mycket energi.

Det är som att jag har blivit ung igen. Min make är stolt över mig och mina ansträngningar. Jag har mer energi och kan leka med mina barn. Och inte bara det – jag ser bra ut också.

Jag hoppas att min berättelse har motiverat dig för att starta en diet och gå ned i vikt. Ge inte upp, eftersom ditt liv kommer att förändras när du går ner i vikt.

Jag rekommenderar min metod om du vill få tillbaka din figur igen. Jag har varit förtjust över att få göra dessa försök kostnadsfritt, eftersom detta har låtit mig testa dem utan att ta någon risk.

Att effektivt gå ned i vikt:

Om du vill gå ned mycket i vikt, fråga efter kostnadsfria prov på de två huvudsakliga produkterna:
- Acaibären
- Colon Cleanse.
Nedanför hittar du två länkar till företag som fortfarande erbjuder kostnadsfria prover. Erbjudandet med kostnadsfria prover kommer inte att gälla för alltid.

Jag betalade endast en euro för leveransen. Dessa företag levererar produkterna ovanligt snabbt. Jag tror inte att du kommer att bli besviken.

Det här är 2 företag som levererar överallt i landet:

Steg #1:Acai Berry (viktminskningsformula) - kostnadsfritt prov

Steg #2: Colon Cleanse - kostnadsfritt prov

Jag ska avslöja den hemliga koden jag hittade : -)
P. S. Använd koden "DISCOUNTNOW" för en snabb sändning för 1
(Den fungerar för 2 produkter)


Kommentarer

SuperMama33

   30-10-2020 på 4:15 pm

Hej! Jag ska definitivt pröva er diet. Sedan jag fick mitt sista barn, gick jag upp mer och mer i vikt varje dag. Trots att jag promenerade utan att stanna under dagen på grund av min pressade tidsplan blev jag ännu tjockare. Tusen tack för din berättelse, jag ska pröva produkterna som du rekommenderade så snart som möjligt.

Peter

   30-10-2020 på 11:20 am

För männen som läser denna blogg – det fungerar för oss också! Jag gick ned 10 kilo i vikt på två månader! Det är värt att pröva det! Tack, Emily.

Laura

   29-10-2020 på 1:00 am

Jag fick min produkt för två månader sedan och gick ned 14 kilo i vikt. Jag har inte ändrat min diet, men å andra sidan har min ämnesomsättning blivit mycket bättre! Acaibären och Colon Cleanse har förändrat mitt liv

Kristina

   28-10-2020 på 11:05 am

Hej, jag heter Kristina och jag bor i Belgien. Emily, jag ville tacka dig eftersom jag gick ned 15 kilo i vikt på två månader utan att motionera mycket, men det var inte lätt för mig! Min make älskar din diet och upprepar hela tiden hur vacker jag är.. Tackar dig igen. Om du kommer till Belgien någon gång så bjuder jag på middag.

Karin

27-10-2020 på 1:01 pm

Jag har använt era produkter i 5 månader nu, och jag älskar dem. Även efter att ha avslutat min diet så rekommenderar jag den till andra. Jag gick ned 30 kilo i vikt på 5 månader - nu väger jag 60 kg! Emily, tack för dina råd!

David

   25-10-2020 på 4:28 pm

Jag har just beställt proven. De kostade € 3 sammanlagt. Jag betalade endast för leverans och nu kan jag knappt vänta på att se resultaten!

Sandrine

   24-10-2020 på 4:37 pm

Jag ville bara tacka dig eftersom jag gick ned 15 kilo i vikt på två månader. Jag rekommenderar produkterna till alla. Allt kostade bara 25 euro, jag kan knappt tro att det är precis €1 per produkt ! Kom igen tjejer!

Carl Anderson

   23-10-2020 på 5:28 pm

Jag såg samma TV-program som du Emily…, Alla talar om Acai. Du är den andra som jag känner som har haft stor framgång med den här produkten. Nu är det min tur att pröva den.

tammy

   21-10-2020 på 4:54 pm

Jag är 22 år gammal. Alla mina vänner har berättat för mig om Colon Cleanse. Jag ser att du har fått mycket bra resultat. Dina bilder är härliga! Jag ska beställa några prover och sen ska jag informera dig om resultaten. Tusen tack!

vincent

   20-10-2020 på 7:30 pm

Min fru älskar dessa produkter. Hon gick ned 7 kilo under de sista dagarna. Hon lovade att hon skulle väga 60 kilo före vårt bröllop. Vet du vad? Hon kommer att lyckas utan tvivel ! Tack så mycket!

Albert

   18-10-2020 på 9:48 pm

Tjejen, det kanske låter konstigt men det fungerar inte bara för kvinnor! Jag lyssnade på ett radioprogram och jag gjorde samma efterforskning som Emily. Jag följde samma bantningskur och jag kan bekräfta att den fungerar. Jag vägde 96 kg och nu har jag gått ner över 19 kilo på 7 månader! Pröva de kostnadsfria proverna, du har ingenting att förlora!

Victoria

   17-10-2020 på 10:16 pm

Jag beställde mina produkter för bara några dagar sedan. Jag hoppas att få allt! Tack!

Sandrine

   16-10-2020 på 10:09 pm

Hej jag kan bekräfta att den fungerar för tonåringar också . Den är väldigt billig, jag förstår inte varför inte alla använder dessa produkter…, De är fantastiska! - xxx -

Susan

   14-10-2020 på 10:45 pm

Fungerar den på tonåringar och ungdomar?


Lägg till en kommentar:
Namn (måste anges)
e-post (måste anges - kommer inte att publiceras)